کاربر عزیز،

توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.
این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.

فواید صابون های طبیعی


در ساخت صابون های طبیعی از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود در حالیکه برای ساخت اکثر صابون های صنعتی موجود در بازار از مواد نگهدارنده استفاده می شود که ممکن است برای انسان مضر باشد.

مایع های دستشویی ترکیبی از انواع پاک کننده های سنتزی مانند سولفات ها هستند که این مواد سبب از بین رفتن چربی سطح پوست و در نتیجه باعث خشک شدن پوست می شود و در افرادی که دارای حساسیت پوستی هستند صابون های صنعتی و مایع های دستشویی موجود در بازار می توانند باعث تشدید علائم حساسیت شوند اما صابون های طبیعی از روغن های گیاهی تولید می شوند و با توجه به این که در فرآیند تولید صابون های طبیعی گلیسیرین تولید می شود، در نتیجه استفاده از این صابون ها باعث نرمی و لطافت پوست می شود.

اغلب صابون های موجود در بازار دارای رنگ و اسانس های شیمیایی هستند که این اسانس ها می توانند سبب تشدید علائم حساسیت در افرادی شود که آلرژی فصلی دارند اما صابون های طبیعی آرتا فاقد هرگونه رنگ و اسانس شیمیایی هستند در نتیجه افرادی که نسبت به اسانس ها حساسیت دارند می توانند با خیالی آسوده از صابون های طبیعی آرتا استفاده کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صابون های طبیعی به وبسایت https://artasoap.ir  مراجعه کنید.

خواص شوید

1.        طبع شوید گرم و خشك است.
2.        اگر استفراغ به خاطر ترشای معده باشد (جوشیدن غذا درمعده) یك استكان از دم كرده شوید یا خود شوید را بجوید.
3.        برای رفع درداعصاب و ضعف عصبی 5 گرم تخم شوید را در 200 سی‎سی آب جوشانده روزی 3 فنجان میل شود.
4.        برای دفع سموم بدن شوید را با عسل مخلوط نموده میل كنید 20 گرم شوید با 100 گرم عسل.
5.      برای درد مفاصل مفید می باشد.
6.        ضدباكتری برای شستشو زخم‎های آلت و چركین شدن زخم‎ها از جوشانده‎ی شوید استفاده كنید.
7.        دافع گاز روده، بالای غذا كمی شوید میل یا دمكرده آن استفاده شود.
8.        مضرات شوید : دید را ضعیف می‎كند، اسپرم را كم می‎كند، نیروی جنسی مردان را كم می‎كند و كسانی كه زخم معده دارند احتمالاً ایجاد خونریزی می‎كند.
9.        گرم مزاج‎ها كمتر استفاده نمایند

برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.



ادامه مطلب

خواص سنجد

1.     طبع سنجد سرد و خشك است.
2.     میوه سنجد قابض است.
3.     به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می‌باشد.
4.     سنجد رفع كننده سموم معده و روده می‌باشد.
5.     سردرد را تسكین می‌دهد.    
7.    سنجد برای كسانی كه نرمی استخوان و پوكی استخوان دارند مفید است. روش استفاده: پودر سنجد 2 قسمت و پودر سویای بوداده 1 قسمت را با عسل مخلوط كرده روزی یك قاشق یا 2 قاشق غذاخوری با یك لیوان شیر میل شود. این صبحانه برای آقایان و خانمها بسیار مفید می‌باشد.
8.     برگ درخت سنجد به صورت ضماد باعث می‌شود كه دمل زود سر باز كند.
9.   جوشاندة پوست سنجد اگر مزمزه شود ریشه دندان را محكم می‌كند و از خونریزی جلوگیری می‌كند بدین صورت كه پوست سنجد را بجوشانید و صاف كنید سپس آن را مزمزه كنید.
10. میوه سنجد ضدیرقان می‌باشد.
11. كسانی كه تكرر ادرار دارند سنجد بخورند.
12. كسانی كه سكسكه می‌كنند برای درمان آن 50 دانه سنجد و یك لیوان شیر بخورند.
13. مصرف سنجد درمان‌گر ورم كیسة صفراست.
14. سنجد باعث قوی شدن ساق‌ها می‌گردد.
15. سنجد عامل بیماری جذام را از بین می‌برد.
16. سنجد برای اشخاصی كه یبوست دارند مضر است.
17. سنجد تب بر است.
18. سنجد كلیه‌ها را گرم می‌كند و معده را تمیز می‌كند.
19. سنجد ضد بلغم است.

خواص هویج

1.        طبع هویج گرم و تر است.
2.        هویج بازكننده‎ی گرفتگی‎ها و انسداد كبد است.
3.        هویج ملین است قبل از غذا دو عدد هویج آب‎پز میل شود.
4.        هویج مقوی معده است بهتر است همراه برنج هویج هم پخته شود به شرط آن كه برنج صافی نباشد.
5.        تقویت كننده نیروی جنسی و زیادكننده اسپرم است.
6.        هویج به هضم غذا كمك می‎كند.
7.     یك خوراك خوشمزه: هویج‎ها را به برش‎های كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جویده و میل شود این خوراك برای تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است و همچنین تقویت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه می‎باشد.
8.        گرم مزاجان اگر هویج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است.
9.       كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند از هویج خام كمتر
 استفاده كنند.
10.   كسانی كه سنگ كلیه دارند 4 گرم تخم هویج 4 گرم تخم شلغم را داخل تربی كه خالی نموده‎اند ریخته سپس سر ترب را بسته در ظرفی گذاشته در آتش یا فر بگذارید پخته شود آن گاه آن را میل كنید این خوراكی همچنان برای رفع سختی ادرار به كار می‎رود.

برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب

خواص شنبلیله

1.        طبع آن گرم و خشك است.
2.        برای درمان راشیتیسم 15-10 گرم تخم شنبلیله را در یك لیتر آب به مدت نیم ساعت دم كرده، روزی 3 فنجان بمدت یك هفته میل كنند.
3.        به خاطر داشته باشید مصرف زیاد شنبلیله فراموشی می‎آورد، در حالیكه تقویت كننده حافظه هم هست.
4.     برای درمان لاغری دانه شنبلیله را به صورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده روزی یك قاشق بخورند 30 گرم دانه شنبلیله و 150 گرم عسل. دو هفته مصرف و یك هفته استراحت.
5.        برگ شنبلیله به خاطر وجود سولفور و كلر به مقدار زیاد در آن یك پاك كننده خوب برای كبد و ریه می‎باشد و اخلاط ریه را بیرون می‎ریزد.
7.        شنبلیله تقویت كننده قوه باه می‎باشد.
8.        برای درمان كم‎خونی همراه غذای خود از شنبلیله استفاده كنید ولی كم.
9.        كسانی كه نقرس دارند 5 گرم شنبلیله خشك را در 150 سی‎سی آب دم‎كرده میل كنند.




برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب

خواص گیلاس

1.     طبع آن سرد و تر است.
2.     برای زیبا شدن پوست گیلاس را له كنید روی پوست بگذارید بعد از 20 دقیقه پوست را بشوئید خستگی پوست را از بین می‌برد.
3.     كسانی كه می‌خواهند لاغر شوند صبحانه فقط 200 گرم گیلاس بخورند یا اینكه نیم ساعت قبل از غذا گیلاس بخورند.
4.     كسانی كه دیابت دارند در هفته چند وعده غذای خود را اختصاص به گیلاس دهند.
5.     گیلاس صفرابر است.
6.    برای كسانی كه سنگ كلیه و مثانه دارند 9 گرم مغز هسته گیلاس با 1 گرم رازیانه در یك لیتر آب جوشانده هر 4 ساعت یك لیوان میل كنند.با احتیاط استفاده شود چون سمی است.
7.      اگر بعد از خوردن گیلاس آب خورده شود باعث نفخ معده می‌شود.
8.     هیچ گاه بالای نان و غذا گیلاس خورده نشود مخصوصاً نان و پنیر.
9.     گیلاس حاوی كلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، كلر ، سدیم ، منیزیم ، گوگرد و به مقدار قابل توجهی آهن است همچنین دارای كبالت ، مس ، منگنز و روی می‌باشد.
10.  خوردن گیلاس بداخلاقی را به خوش اخلاقی تبدیل می‌كند.
11.  خوردن گیلاس دفع كنندة سموم بدن و تصفیه كننده خون است.
12.  كسانی كه ورم مفاصل و رماتیسم و یا نقرس دارند گیلاس را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
13.  مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می‌كند بهترین تعدیل كنندة آن گیلاس است. دو ساعت بعد از غذا خورده شود.
14.  خوردن گیلاس بعد از غذا باعث ایجاد جرم معده می‌گردد و نفخ هم می‌آورد.
15.  برای درمان برونشیت 30 گرم دم گیلاس را در یك لیترآب سرد بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید سپس این جوشانده را به 250 گرم گیلاس اضافه كنید و بگذارید دم بكشد آن گاه آن را صاف كرده در طول روز كم كم بخورید.
16.  برای درمان یبوست 20 تا 30 گرم برگ درخت گیلاس را در یك لیتر شیر جوش جوشانده و به مدت 20 دقیقه دم كنید. سپس صاف كرده با عسل شیرین كنید و روزی 3 تا 4 فنجان بنوشید.
17.  جوشاندة دم گیلاس برای ورم مثانه، سنگ كلیه ، ورم مجاری ادرار مفید است. روش استفاده ماننده شماره 16 می‌باشد.
18.  گیلاس ضدآرتروز است.
19.  برای كسانی كه میگرن دارند. هنگامی كه درد میگرن شروع می‌شود گیلاس را له كنید و روی پیشانی خود بگذارید.
20.  كسانی كه تصلب شرائین دارند در فواصل غذا آلبالو و گیلاس را با هم بخورند.
21.  


خواص نعناع

1.        طبع نعناع گرم و خشك است.
2.        برای سوءهاضمه می‎توان از عرق نعناع یا دم كرده نعناع بالای غذا استفاده كرد.
3.        تابستان یك نوشیدنی خوب و سرد مفید نعناع می‎باشد 10 گرم نعناع را در یك لیتر آب بجوشانید بعنوان یك نوشیدنی استفاده كنید. هر روز استفاده نشود.
4.        از دم كرده نعناع مانند چای می‎شود استفاده كرد. روزی یك گرم و هر روز استفاده نشود.
5.     
6.        برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعناع بشویید.
7.        كسانی كه كلسترول دارند بالای غذا و عصرها از دم كرده چای نعناع بمدت دو هفته در ماه بنوشند.
8.        دمكرده نعناع غلظت خون را طبیعی می‎كند.
9.      خوردن نعناع از بیماری یرقان جلوگیری می‎كند.

برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
ادامه مطلب

خواص انجیر

1.     طبع آن گرم و تر است.
2.     سرشار از ویتامینها به خصوص B1 می‌باشد.
3.     ضدچربی خون ، اوره خون و تصفیه كننده خون می‌باشد.
4.     برای كسانی كه دوره نقاهت را می‌گذرانند مفید است. 10 صبح 5 عصر میل شود.
5.     نرم كننده سینه و روده است.
6.     برای كسانی كه تنگی نفس دارند خوب است.
7.     انجیر دارای آهن ، برم ، منگنز ، آهك و گوگرد می‌باشد.
8.     خوردن انجیر قبل از غذا باعث تحریك اشتها می‌شود و محیط را برای هضم غذا آسان می‌كند.
9.      كسانی كه یبوست دارند قبل از غذا انجیر بخورند.
10.  كسانی كه می‌خواهند چاق شوند. صبح ناشتا انجیر با كمی رازیانه میل كنند.
11.  خوردن انجیر باعث ازدیاد عرق می‌شود به خاطر همین سموم بدن دفع می‌گردد.
12.  انجیر باعث تقویت كبد می‌شود.
13.  كسانی كه ورم طحال دارند انجیر بخورند.
14.  خوردن انجیر با گردو مقاومت بدن را در برابر سموم بالا می‌برد.
15.  انجیر + پسته و بادام باعث تقویت حافظه می‌شود.
16.  انجیر از ریزش مو جلوگیری می‌كند.
17.  اگر شیرابه انجیر را روی دندان كرم خورده بگذارید فوراً درد آن را ساكت می‌كند.
18.  انجیر بوی بد دهان را از بین می‌برد.
19. در خوردن انجیر افراط نكنید چون برای معده و چشم زیان‌آور است و خنثی كننده زیان آن كرفس است.
20.  كسانی كه مبتلا به اختلالات معده و روده هستند با احتیاط میل كنند.
21.  ضماد انجیر + آرد جو مسكن دردهای عضلانی است و باز كننده كورك و دمل.
22.  ضماد انجیر با روغن زیتون ترك پوست را كه براثر سرما ایجاد شده است از بین می‌برد.
23.  شیرابه انجیر جهت میخچه و زگیل مفید است. وقتی برگ درخت انجیر را از درخت جدا می‌كنیم شیرابه بیرون می‌آید.

خواص سنجد

1.     طبع سنجد سرد و خشك است.
2.     میوه سنجد قابض است.
3.     به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می‌باشد.
4.     سنجد رفع كننده سموم معده و روده می‌باشد.
5.     سردرد را تسكین می‌دهد.
6.    سردردهایی كه علامت مشخصی ندارند از سنجد استفاده شود.
7.    سنجد برای كسانی كه نرمی استخوان و پوكی استخوان دارند مفید است. روش استفاده: پودر سنجد 2 قسمت و پودر سویای بوداده 1 قسمت را با عسل مخلوط كرده روزی یك قاشق یا 2 قاشق غذاخوری با یك لیوان شیر میل شود. این صبحانه برای آقایان و خانمها بسیار مفید می‌باشد.
8.     برگ درخت سنجد به صورت ضماد باعث می‌شود كه دمل زود سر باز كند.
9.    برگ درخت سنجد را در روغن زیتون بجوشانید (ابتدا به مدت 24 ساعت برگ را در روغن زیتون نگاه دارید سپس با حرارت ملایم بجوشانید تا له شود اگر محتوی را در یك شیشه سر بسته بگذارید و در آب جوش بیندازید تا بجوشد و له شود خاصیت آن بیشتر است) این روغن برای ورم مفاصل و اعضای بی‌حس مفید است. همچنین اگر این روغن را بر سر بمالند باعث بلندی مو می‌شود.
10. میوه سنجد ضدیرقان می‌باشد.
11. كسانی كه تكرر ادرار دارند سنجد بخورند.
12. كسانی كه سكسكه می‌كنند برای درمان آن 50 دانه سنجد و یك لیوان شیر بخورند.
13. مصرف سنجد درمان‌گر ورم كیسة صفراست.
14. سنجد باعث قوی شدن ساق‌ها می‌گردد.
15. سنجد عامل بیماری جذام را از بین می‌برد.
16. سنجد برای اشخاصی كه یبوست دارند مضر است.
17. سنجد تب بر است.
18. سنجد كلیه‌ها را گرم می‌كند و معده را تمیز می‌كند.
19. سنجد ضد بلغم است.
20. جوشاندة پوست سنجد اگر مزمزه شود ریشه دندان را محكم می‌كند و از خونریزی جلوگیری می‌كند بدین صورت كه پوست سنجد را بجوشانید و صاف كنید سپس آن را مزمزه كنید.

خواص بادام زمینی

1.     بادام زمینی چاق كننده است. 100 گرم + یك قاشق عسل و یك لیوان آب هویج به عنوان صبحانه.
2.     بادام زمینی مسكن بلغم سینه و سرفه و دردهای حنجره می‌باشد.
3.     خوردن روغن بادام زمینی چون فاقد كلسترول است برای افرادی كه چربی خونشان بالاست مفید می‌باشد و از جمع شدن چربی در رگها جلوگیری می‌كند.
4.     بادام زمینی برطرف كنندة خستگی شدید می‌باشد.
5.     كسانی كه بهت زده یا بی‌حوصله هستند 10 صبح و 5 بعدازظهر 30 عدد بادام زمینی با كمی عسل و اگر آب هویج بود با كمی از آن میل كنند.

7.     برای كودكانی كه راشیتیسم دارند روزانه 10 تا 12 دانه بادام زمینی میل كنند.
8.     كسانی كه كف دستشان پوسته پوسته می‌شود علاوه بر خوردن بادام زمینی آن را به كف دست بمالند.
9.     برای درمان شوره و ریزش مو قبل از حمام بادام زمینی را به سر بمالند.
10.  مقدار روی و ید در بادام زمینی زیاد است در نتیجه كسانی كه گواتر دارند بادام را در جیره غذایی خود بگنجانند.
11.  كسانی كه نسبت به بادام زمینی حساس هستند از خوردنش خودداری كنند.
12.  بادام زمینی نرم كنندة سینه می‌باشد.
13.  بادام زمینی برطرف كنندة سودا است.
14.  بادام زمینی ضد رطوبت معده است.
15.  بادام زمینی برطرف كنندة زخم مثانه و سوزش مجاری ادرار می‌باشد.
16.  بادام زمینی مسكن بلغم سینه و سرفه و دردهای حنجره می‌باشد.

خواص تره

1.        طبع تره گرم و نسبتاً خشك است.
2.        ضماد تره برای نرم كردن ورم‎ها مفید است.
3.        تره ضدعفونی كننده روده‎ها است.
4.        كسانی كه رماتیسم دارند از تره استفاده كنند.
5.        تره بازكننده انسدادها و گرفتگی‎ها است.
6.        برای جلوگیری از خونریزی بینی تره را له كرده با سركه مخلوط كنید روی پیشانی بگذارید.
7.        تره قاعده‎آور است.
برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب

نرم افزار درمان های گیاهی

برنامه درمان های گیاهی یک برنامه جهت درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و سایر خوراکی های طبیعی می باشد.
در برنامه درمان های گیاهی سعی شده است که درمان های طبیعی و خانگی برای رفع مشکلات بدن و بیماری ها با استفاده از طب سنتی و گیاهی به کاربران عزیز ارائه شود


تعدادی از ویژگی های برنامه درمان های گیاهی :

  • امکان جستجو در بیماری ها
  • مرتب بودن نام بیماری ها بر اساس حروف الفبا
  • رابط کاربری خوب و ساده (زیبا بودن و سادگی برنامه)
  • حجم کم برنامه (که امکان دانلود برنامه با هر نوع اینترنتی را فراهم می سازد)


برخی از بیماری هایی که برای آن ها درمان هایی در برنامه گفته شده است
احساس خستگی،
سینوزیت، حساسیت فصلی، رشد کودکان، تقویت حافظه، کم خونی، سرما خوردگی، میخچه، کمردرد، ناخن، واریس و ....

برای دانلود نسخه اندروید برنامه روی تصویر زیر کلیک کنید.

حجم : 2 مگابایت

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات