کاربر عزیز،

توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.
این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.

سیاه دانه


خواص سیاه دانه از دیدگاه طب سنتی: 

سیاه دانه دارای طبیعت گرم و خشک در سوم است. 

در طب سنتی خواص گوناگونی برای سیاه دانه ذکر شده است که از جمله مهم ترین آن ها عبارتند از:
منضج و قوام آورنده اخلاط است.
خشک کننده رطوبات می باشد.
کماد (قراردادن پارچه گرم) بر سر جهت زکام و کاهش ریاح، سریع الاثر است.
رفع درد سینه و تنگی نفس، ضد سرفه می باشد.
ضد استفراغ است.
چاق کننده است.
 مناسب برای بعضی بیماری های کبدی و طحال، از جمله در یرقان مفید است.
خاصیت شکننده سنگ کلیه و مثانه دارد.
ضد نفخ و به همراه سرکه دفع کننده اقسام کرم معده است.
از دیدگاه طب سنتی می تواند مضر کلیه باشد و مصلح آن کتیرا است. 
مصرف زیاد آن می تواند سبب خفگی گرم مزاجان و سرگیجه شود است.

خواص سیر

سیر

در منابع طب سنتی ایران دارای 3 نوع برّی و بستانی و جبلی می‏ باشد.
بستانی آن دو قسم می‏ باشد: یکی بسیار دانه یعنی چند دانه به هم متصل و یکی منحصر بر یک دانه و به قدر پیاز کوچکی و  این نسبت به آن کمتر است.
جبلی آن را به فارسی موسیر نامند.
طبیعت (مزاج): 
در سوم گرم و خشك و با رطوبت فضیله و حرارت او شبیه حرارت غریزی است و بری آن در درجه چهارم گرم و خشك است.

خواص در منابع طب سنتی ایران :
خوردن آن با مراعات زمان و مزاج و حد اعتدال حافظ صحت مزاج است.
موجب پاکسازی معده و مفاصل از رطوبات می باشد. 
رقیق‏ كننده خون است.
جهت تصفیه حلق و صوت و تنگی نفس مفید است.
برای فراموشی و فالج و رعشه و اكثر امراض عصبانی مفید است.
برای دردهای مفاصل و سیاتیک و نقرس مفید است.
لطیف کننده غذاهای غلیظ و تحلیل اورام و سنگ کلیه است.
نیکوکننده رنگ چهره است.
مداومت در خوردن آن باعث ریزش موی سفید و روئیدن موی سیاه می شود.
جوییدن برگ آن کاهنده بوی آن است.

مضرت‏ ها:
زیاده‏ روی در مصرف آن:
موجب سردرد (مصدع) و سوزاننده خون و مضر چشم و ریه و بواسیر است.
برای زنان حامله و مبتلایان به زحیر (اسهال) مضر است

مصلح: 
پختن آن در آب با كمی نمك و اضافه نمودن روغن بادام و یا كره و استعمال آن با گشنیز و سكنجبین و پس از خوردن آن، آشامیدن آب انار ترش و شیرین


اثرات بررسی شده سیر در منابع جدید:
مطالعات انجام شده بر روی سیر نشان‏ دهنده:
اثرات ضدمیکروبی (آنتی میکروبیال)، 
 ضدقارچ، 
 کاهش چربی خون، 
 اثرات آنتی‏ اکسیداتیو است. 
دارای قدرت مهار تجمع پلاکتی بوده و موجب افزایش زمان انعقاد خون می ‏شود.
اثر کاهندگی سیر بر روی چربی خون به واسطه مهار سنتز استرول و بیوسنتز کلسترول در سلول‏‏ های هپاتوسیت انجام می‏ شود.
همچنین با افزایش سطح داخل سلولی گلوتاتیون موجب اثرات آنتی‏اکسیدانی می ‏شود.

زعفران

saffron

  1. با طبیعت گرم و خشک، مفید حال سردمزاجها و ترمزاج ها است.
  2. خوردن زعفران فرح و انبساط آورده، مقوى فهم و حواس می باشد.
  3. زعفران باعث پختن و تحلیل طعام شده رفع عفونت غذا و اخلاط می کند.
  4. زعفران اخلاط بلغمى را از میان برده، بول بسته را باز نموده و بول باز را بند می آورد.
  5. خوردن زعفران تقویت جگر و احشاء و آلات تنفس می کند.
  6. خوردن زعفران فرح آور و نشاط آور است، و چرک پوست و چهره را میزداید.
  7. زعفران خواب آور است، و جهت باز کردن گیر و بستگى هاى مزاحم جگر و طحال، و رسانیدن قوه ادویه به اعضا مؤثر می باشد.
  8. خوردن در هر روز تا 5- 6 قیراط هر قیراط (معادل چهار جو) زعفران رفع بیمارى طحال می کند.
  9. خوردن همین مقدار در چند روز با عسل سنگ کلیه را می ریزاند.
  10. مالیدن زعفران به بر جلو سر و پیشانى، رافع درد سر و بیخوابى سردمزاجها می باشد.
  11. مالیدن سائیده زعفران و فرفیون که با آب حل کرده باشند بر مفاصل و نقرس رافع آزار آن می شود.
  12. چکاندن آبى که در آن زعفران حل کرده باشند در بینى درد سر و بیخوابى را رفع مى کند.
  13. مالیدن روغن زعفران بر پهلو رافع درد پهلو و ذات الجنب می باشد.
  14. میان سیب که آنرا خالى کرده، زعفران پر کنند و بو کنند در رفع خناق (دیفترى) و درد و رنج گلو و ذات الجنب بیعدیل (خوب) می باشد.
  15. خوردن و بوئیدن و هر نوع عمل دیگر زعفران مضر حال گرم مزاج ها و خشک طبیعت ها و مفید حال بلغمى ها و سردمزاج ها است، و در صفراوى ها مضر اعصاب و باعث تکدر حواس و ضعیف کننده اشتها و غثیان آور است و مصلحش سکنجبین و آب انار و آب کدو و مغز خیار و آب لیمو و مثل آن می باشد.

نگهداری زعفران
زعفران بویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شود. زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

نرم افزار درمان های گیاهی

برنامه درمان های گیاهی یک برنامه جهت درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و سایر خوراکی های طبیعی می باشد.
در برنامه درمان های گیاهی سعی شده است که درمان های طبیعی و خانگی برای رفع مشکلات بدن و بیماری ها با استفاده از طب سنتی و گیاهی به کاربران عزیز ارائه شود


تعدادی از ویژگی های برنامه درمان های گیاهی :

  • امکان جستجو در بیماری ها
  • مرتب بودن نام بیماری ها بر اساس حروف الفبا
  • رابط کاربری خوب و ساده (زیبا بودن و سادگی برنامه)
  • حجم کم برنامه (که امکان دانلود برنامه با هر نوع اینترنتی را فراهم می سازد)


برخی از بیماری هایی که برای آن ها درمان هایی در برنامه گفته شده است
احساس خستگی،
سینوزیت، حساسیت فصلی، رشد کودکان، تقویت حافظه، کم خونی، سرما خوردگی، میخچه، کمردرد، ناخن، واریس و ....

برای دانلود نسخه اندروید برنامه روی تصویر زیر کلیک کنید.

حجم : 2 مگابایت